Skip to main content

Anmeldelser

FREMRAGENDE
28 anmeldelser
Yucelbas Birol
Yucelbas Birol
08/12/2022
Ny Autohus hvor du kan købe din bil, få din bil repareret, få vasket din bil og få opbevaret dine sommer eller vinterdæk til rimelige priser.
Yngve Munck-Lindblom
Yngve Munck-Lindblom
17/10/2022
Har købt en Ford hos Autohuset Taastrup og har kun gode ting at sige. Aftaler bliver overholdt, der bliver altid svaret hurtigt, detaljer omkring slutsedlen bliver rettet. Vi oplevede også at diverse udeståender på bilen blev fikset efter handlen uden problemer - også selvom nogle af problemerne var drilske målere. Imens fik vi en lånebil stillet til rådighed og der var fleksibilitet ift. vores kalenderplaner. Og så er det rart at komme derude. Alle er søde og rare 🙂
Ole Overgaard Sørensen
Ole Overgaard Sørensen
12/10/2022
Altid rare og venligt personale som man kan have tillid til. Mekanikerne udfører et tiptop arbejde - de kan deres kram.
Stefan Sisljagic
Stefan Sisljagic
19/08/2022
Har ikke en finger at sætte på den service som jeg har fået fra Autohuset Taastrup (Ali & Okan). Meget ærlig og reel behandling, og med de efterfølgende småting som skulle ordnes på bilen, er de meget løsningsorienteret og rigtig gode til at udfylde deres kundes ønske og behov. Jeg har givet min tidligere bil i bytte, og en af de første gange hvor det faktisk er lykkedes at blive enig med en byttepris, hvor man ikke bliver skambudt, så endnu et plus herfra. Alt i alt en rigtig god behandling og handel. Jeg er nu en glad ejer af en VW Arteon fra Autohuset Taastrup.
Daniel “ZigZaggo” Gorgis
Daniel “ZigZaggo” Gorgis
10/06/2022
Audi a5 fra 2016. Jeg købte en Audi af Ali hos Bilhuset Taastrup. Jeg har købt 6 biler efterhånden i mit liv, og det her må være handsdown den bedste service jeg har fået. Hurtig, Venlig, hjælpsom. Han tager altid telefonen. Vi havde nogle ændringer mht. slutsedlen og det gjorde han totalt smertefrit. Den blev klargjort også og stod kniv skarpt. Bilen blev underskrevet tirsdag og ville leveres fredag men da jeg spurgte om han kunne levere den tidligere så var svaret "Ja" . Ingen skjulte bilhandler tricks. Hvis du handler her så får du Ærlighed og service i topkvalitet Jeg kan stærkt anbefale Autohuset Taastrup.
Abdurrazak Sarıkaya
Abdurrazak Sarıkaya
02/06/2022
God service og venlige personeler
Kirsten Kammann
Kirsten Kammann
24/01/2022
Kompetent, venligt personale, tillidsfuldt og overholder aftaler.