Skip to main content

Pladesmed

Har din bil fået en bule eller er der rust på den som skal fjernes, så er din bil i trygge hænder hos os. Vi laver alle slags forsikrings skader og har samarbejde med alle danske forsikringsselskaber.

Skal din bil synes og er der rust i undervogn, paneler eller andre bærende dele, kan du trygt komme til os, da vi  kan hjælpe dig med vores  mange års erfaring i bagagerummet.

Vores pladesmed har mange års erfaring på markedet. Han er yderst kvalitetsbevidst og besidder en høj faglighed som har resulteret i mange bilreparationer, med en effektiv og imponerende behandling. Vores pladesmed er nok en af de dygtigste i landet og med mange års erfaring, din bil er derfor altid i trygge hænder hos os.

Har du brug for en lånebil i reparationsperioden, kan vi også være behjælpelige med det, da vi altid har en lånebil til rådighed.

Når din bil kommer ind på vores værksted, så gennemgår vi den sammen og vores pladesmed giver dig en ærlig og professionel mening omkring bilens stand, og hvordan det vil udvikle sig når han påbegynder arbejdet på den. Du vil blive overrasket over hvor dygtig vores pladesmed er og hvad han kan gøre for din bil, så tøv ikke med at kontakte os, vi kan hjælpe med store som små skader.

    Kontakt os for et skræddersyet tilbud

    Bestil tid til din næste Pladesmed hos Autohuset Taastrup