Skip to main content

Serviceeftersyn

Hos os behøver du ikke vente i flere uger på at få lavet et serviceeftersyn af høj kvalitet. Vi laver et eftersyn på din bil efter fabrikantens anvisninger og vi gør det godt og grundigt.

Hvis vi finder noget ved bilen i forbindelse med serviceeftersynet, der bør repareres eller udskiftes så kontakter vi dig før påbegyndelse. Derfor kan du være sikker på, at der ikke påføres ekstra omkostninger og reparationer uden dit samtykke.

Hos Autohuset Taastrup er vores første prioritet, at du får den bedste service samt alt er i orden. Du kan derfor trygt overlade din bil i vores værksted, når det er tid for serviceeftersyn, eller hvis bilen har fået et problem eller en skade.

Vores veluddannede mekanikere gennemgår et sikkerhedstjek af din bil, for at sikre at din bil er korrekt kørende og dermed forlænge bilens levetid. 

Formålet med serviceeftersyn er at forebygge eventuel skader og reparationer, dette kommer for eksempel til udtryk når din bil begynder at tænde en lampe i instrumentbrættet. Det er som regel et tegn på at din bil har et problem, som skal tilses hurtigst muligt.

Vi kan udføre service efter servicebogen udført efter bilfabrikantens forskrifter, samt udføre et service efter eget behov. Det er 100% op til dig, da det ikke er lovpligtigt at udføre et serviceeftersyn.

    Kontakt os for et skræddersyet tilbud