Skip to main content

Olieskift

Olieskift

Når der skal ny motorolie i bilen, er der mange muligheder og kvaliteter at vælge mellem. Det er ikke nok at vælge din olie ud fra viskositet og mærke, der skal også kigges på kvalitetsbetegnelser og godkendelser. Da det er vigtigt som minimum at følge de krav, som bilproducenten har angivet. Ved olieskift uden de rigtige godkendelser, kan du risikere, at din fabriksgaranti vil bortfalde.

Hos Autohuset Taastrup tilføjer vi den rigtige olie til din bil så din garanti ikke bortfalder samt, at din motor kører bedre og holder længere.

Pris

Olieskift inkl. 4 liter 5W/40 koster kun kr. 500,-(pr. liter ekstra olie koster kr. 100,- )

Olieskift inkl. 4 liter 5W/30 koster kun kr. 700,-(pr. liter ekstra olie koster kr. 130,- )

 

Olieskift kan være altafgørende for din bils levetid, i og med at olien er med til at vedligeholde din motor. Hvis du ikke tager hensyn til din bilmotor, kan det resultere i slidtage og en defekt motor på sigt. Det er derfor yderst vigtigt at din bil får den rigtige olie ved olieskift og ligeledes skifter vi bilens oliefilter ved olieskift. 

Du kan altid køre forbi og få skiftet olie uden forudgående aftale, men for at undgå ventetid råder vi alle vores kunder til at booke en tid på hjemmesiden først eller ringe til os.

    Kontakt os for et skræddersyet tilbud

    Bestil tid til din næste Olieskift hos Autohuset Taastrup