Skip to main content

Automekaniker Albertslund

Automekaniker Albertslund med flere års erfaring.

Hos Autohuset Albertslund har vi samlet alle dine services et sted. Vi kan varetage alle nødvendige opgaver som din bil står og mangler.

Kører din bil ikke længere som den skal? Så har vi redskaberne og erfaringen til at reparer den. Vores Automekanikere Albertslund er kompetente og har hver i sær flere års erfaring med diverse bilmærker. Vores mekanikere er hver i sær specialister inden for deres felt, så du er altid i trygge hænder, hvad end fejlen eller skaden på din bil er.

 

Automekaniker Albertslund med priser der giver mening

Vores reparation af din bil sker altid med din vel vidende. Vi reparer derfor ikke på eventuelle fejl samt skader før vi har oplyst dig, herunder giver vi dig en fair pris på det videre forløb. Vores Automekaniker Albertslund reparer altid din bil, som var det deres egen, derfra kan du altid forvente at din bil kører fejlfrit igen efter reparationen.

Vi mener 100% at du, såvel som alle andre kunder skal have råd til at reparere jeres bil, derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi har altid konkurrencedygtige priser. Vi gennemgår din bil efter behov, herunder får du ligeledes en god vejledning og råd omkring din bil.

 

Gode Automekanikere – Tilfredse kunder

Vi sætter en ære i at yde en fair, og ærlig gennemgang samt reparation af din bil – Det har resulteret sig i flere tilfredse kunder. Vi tjekker for eventuelle fejl og skader. Vi reparer og udskifter dele i din bil så det virker som det skal, derfra kan du være kørende igen tidligst muligt.

Vi har glade kunder som blandt andet befinder sig i Glostrup, Vallensbæk, Brøndby, Hedehusene og Albertslund.