Skip to main content

Automekaniker / Autoværksted Glostrup

Autoværksted Glostrup

Kører din bil ikke som den plejer? Så kan vi med de rigtige redskaber og fremgangsmetode reparere din bil. Hos Autoværksted Glostrup er stolte af vores kyndige mekanikere – Vi har flere specialister, så din bil er altid i trygge hænder, hvad end den skulle fejle.

Vi samlet alle services under et tag, for at gøre det nemt for vores kunder. Vores Autoværksted Glostrup kan varetager alle nødvendige bilreparationer og mangler.

Automekaniker Glostrup

Vi tager hånd om din bil, som var det vores egen, derfra kan du altid forvente at din bil kører uden mangler. Automekaniker Glostrup tilbyder konkurrencedygtige priser, fordi vi mener at alle skal have råd til at reparere sin bil. 

Hos Automekaniker Glostrup er vores automekanikere kompetente og serviceorienteret. Under vores fremgangsmetode benytter vi de bedste redskaber når vi arbejder på bil. Vi reparerer ikke eventuelle fundne fejl og mangler, uden din vel vidende først, på den måde modtager du ikke en uforudset regning.

God Automekaniker / Autoværksted Glostrup – Tilfredse kunder

Vi gennemarbejder en fair og ærlig gennemgang af din bil, det har blandt andet resulteret i mange tilfredse kunder, hvilket vi er meget stolte af. Vores kompetente mekanikere reparerer og udskifter dele i din bil så den kører som den skal.

Vi har glade kunder som blandt andet befinder sig i Glostrup, Høje Taastrup, Vallensbæk, Hedehusene, Brøndby og Albertslund.

Kontakt os i dag, og hør nærmere hvordan vi kan hjælpe dig.