Skip to main content

Autoværksted

Professionelt værksted!

Autohuset Taastrup har eget kvalitetsværksted med komplet udstyr og har serviceret tilfredse kunder gennem mange år. Vores mekanikeres viden er altid up-to-date. Vi udfører alle former for reparationer, herunder forsikringsskader. Vores pladesmed har 30 års erfaring, så du kan trygt efterlade din skadet bil. Vi udfører også dækskift, sælger kvalitetsdæk og klargør biler til syn. På vores værksted følger vi altid producenternes anbefalinger for service ud fra din bils specifikationer, alder og kilometerstand. Vi er også eksperter i at efterse/tjekke bilens aircondition anlæg og efterfyldning af det.

Vi skaber tillid til vores kunder!

Finder vi noget ved bilen i forbindelse med serviceeftersynet, der bør kigges nærmere på, kontakter vi dig for at aftale, om hvad der skal ske. Derfor kan du være sikker på, at vi ikke udfører ekstra reparationer uden, at det er aftalt med dig først.

Du kan derfor helt trygt overlade din bil til vores værksted, når det er tid for serviceeftersyn, eller hvis bilen har fået et problem eller en skade.

Konkurrencedygtige priser med kvalitet!

Vi er absolutte konkurrencedygtig med vores værkstedspriser, og vi gør vores bedste for at give dig så nøjagtig en pris som muligt.

Via vores booking service kan du indhente et tilbud samt bestille tid til reparation eller service. Du er naturligvis også velkommen til at ringe direkte til os for personlig betjening.

Kig forbi til en god værkstedsoplevelse!

Vi glæder os til at give dig og din bil den service du ønsker. Vores ambition er at være dit foretrukne bilværksted.

 

Bestil tid til din næste Autoværksted hos Autohuset Taastrup