Skip to main content

Rengøring af bil

Skal din bil forkæles? Hos Autohuset Taastrup tilbyder vi rengøring af bil og bilpleje.

Alle bilejere har før eller siden rengjort sin bil – specielt ved sæsonskift. Det er yderst vigtigt at vaske sin bil ved sæsonskift, både for bilens udseende samt holdbarhed/sundhed. Vores kompetente medarbejdere sætter deres fingerfærdigheder i spil, når det handler om rengøring af bil og bilpleje. Vi forstår vigtigheden af en ren og klargjort bil. Både for bilens udseende, men også bilens holdbarhed/sundhed.

Under rengøringsforløbet skal du ikke løfte en finger. Vi tager hånd om din bil som var det vores egen – Vi garanterer at du får en renere bil tilbage, når vi er færdige med at rengøre og pleje den.

Speciale i rengøring af bil og bilpleje

Vi sætter en ære i vores arbejde når det handler om vores kunder. Vi kender værdien af en ren og skinnede bil, derfor behandler vi alle vores biler med en komfortabel fremgangsmetode. Vi sørger for at rengøre bilen i alle dens kanter og hjørner – både ind- og udvendig. Vi bruger skånsomme metoder som både virker effektive og fyldestgørende.

Gode priser på bilpleje og rengøring af bil

Hos Autohuset Taastrup mener vi ikke, at kvalitetsrengøring skal resultere i høje værkstedsregninger. Vi higer efter at yde den bedste service med tilfredsstillende resultater. Vi søger for at vores bilpleje og rengøring af bil er acceptabel hver gang.

Gode Automekanikere – Tilfredse kunder

Vi sætter en ære i at yde en ærlig og fair bilpleje samt rengøring af bil, hvorfor vores erfaringer bunder i flere tilfredse kunder. Vi sørger for at rengøre alle hjørner og kanter. Vi gør bilen skinnede ren – både ind- og udvendig. Vi higer efter at arbejde hurtigt og effektivt, så du kan være kørende igen hurtigst muligt.

Vi har glade kunder som blandt andet befinder sig i Glostrup, Vallensbæk, Brøndby, Hedehusene og Albertslund.