Skip to main content

Reparation af bil

Skal din bil have en kærlig hånd? Hos Autohuset Taastrup tilbyder vi reparation af bil samt hyppige skader som en bule i bilen og stenslag.

Stort set alle bilejere har før eller siden, været nødsaget til at få deres bil repareret. Det kan være alt fra en bule i bilen til en gennemgang af bilmotoren. Vi har kompetente mekanikere som sætter sine færdigheder i spil, hvad angår reparation af bil – store og små reparationer.
Vi sætter altid kunden først, derfor informerer vi kunden under hele reparationsforløbet. Hvis der fremkommer uforudsete omkostninger under reparationen så er kunden den første der får besked.

Vi kontakter dig, og rådgiver dig – Hvis vi finder en uforudset fejl/mangel i din bil, under bil reparationen, så foretager vi ikke yderligere før vi har været i dialog med dig. Da omkostningerne kan ændre sig, og du skal have din ret til at sige fra eller til.

Vi kan varetage en bred vifte af bilreparationer. Vores reparation af bil indebærer blandt andet, at hvis der er en bule i bilen så løser vi det.

Kvalitetssikret bilreparationer til konkurrencedygtige priser

Vi sætter en ære i at yde den bedste service til alle vores kunder. Hos Autohuset Taastrup mener vi ikke, at kvalitet skal resultere i høje værkstedsregninger. Vi higer efter at yde den bedste service med tilfredsstillende resultater. Vi søger for at vores reparation af din bil er acceptabel hver gang.

Gode Automekanikere – Tilfredse kunder

Vi sætter en ære i at yde en ærlig og fair gennemgang og reparation af din bil, hvorfor vores erfaringer bunder i flere tilfredse kunder. Vi tjekker for eventuelle skader og fejl. Vi udskifter og reparer dele så de virker som de skal, så du kan være kørende igen hurtigst muligt.

Vi har glade kunder som blandt andet befinder sig i Glostrup, Vallensbæk, Brøndby, Hedehusene og Albertslund.